sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

On niin hiljaista....


... että tekis mieli kiljaista: täällä ollaan :)

Ja täällähän sitä ollaan! Kouluvuosi on ollut niin kiireinen, että blogi on jäänyt ihan hunningolle! Työharjoittelut sekä syksyllä että keväällä koulun ohella veivät niin ajan kuin kaikki voimatkin ja harrastukset saivat jäädä... Mutta kohta kouluvuosi alkaa olla ohi: pari oppimistehtävävää ja ammattianalyysi vielä, ja sitten saa itse päättää mitä lisääntyneellä vapaa-ajalla tekee =D


pajunkissa

pajun silmut


Viime viikonloppuna pääsimme vihdoinkin yöpymään saareen mökille. Kyllä sitä jo kovasti odotettiinkin! Ehdin käydä pienellä kuvausretkellä rannalla ja kylläpä olikin mukavaa pitkästä aikaa :)


muurahaiset

muurahainen


Kevät on ollut todella myöhässä tänä vuonna ja tuntuu, että kesä ei vieläkään ole alkanut kesäkuusta huolimatta. Saaressa vuodenajat ovat vielä enemmän jäljessä kuin täällä mantereella. Merkkejä luonnon heräämisetä löytyi kuitenkin rannan pajupuskista ja muurhahaisetkin olivat näköjään heränneet. 


pajunkissat

paju




Tästä on hyvä jatkaa kuvaamista. Luonto herää päivä päivältä enemmän ja kuvattavaa riittää. Kesä on ihanaa aikaa! Ja tulevalle viikolle on luvattu jo kelpoja kesälämpötiloja :)

Betsy

5 kommenttia: